Naglar!

Här i denna videon behöver du...
1. Nagellacksborttaging.
2. Vitt nagellack.
3. Genomskinligt nagellack.
4. Salt


Hunden hoppar!


Fyller år imorgon! :) <3

Hej bloggen. Imorgon fyller jag 13 år och jag längtar sjukt mkt eftersom att jag ska på ridläger också och jag HOPPAS att jag kommer att få min favorit häst NORMA. De flästa säger att jag och Norma passar så himla bra ihop tsm och jag blir verkligen jätte glad när jag får höra det eftersom att jag föll för henne direkt när jag hade ridit henne första gången jag älskade verkligen den där galoppen och allt var perfekt och imorgon hoppas jag verkligen. Jag tror att...
 
Alexandra kommer att få Evita eller Sigma...
 
Madde kommer säkert att få Bellatrix...
 
Hanna kommer nog att få Bombom eller Evita...
 
Josefine kommer nog att få Zingal (zigge)....
 
Och jag tror att jag kommer att få Norma! 
 
Men jag tar med min mobil till stallet imorgon och gör ett blogg-inlägg om vilken häst jag kommer att få och vad jag får när jag fyller år. Men jag hoppas att ni gillade inlägget och att ni får hålla tummarna att jag kommer att få Norma imorgon haha! XD
 
Men ni får ha det så bra! <3 
 
Puss & Kram
 
Ps: ska gå upp kl 06:00 imorgon suck...! :/
 
När Svea var valp
Bara någon bild som jag tog på en blomma utanför mitt hus blev faktisgt nöjd med denna! 
Blomma...! 
 
Aja det var alla bilder för idag! <3 :)
 
 


 


Ute!


Colours Of The Rainbow Tag! ❤

Hoppas att ni gillade videon glöm inte att gå in på min blogg www.aliciabrinks.blogg.se

Ha det bra! ❤


Godmorgon! :) <3

Godmorgon bloggen. Idag har jag absålut inga planer!

Nu är det bara 6 dagar kvar till's jag fyller år och det ska väl bli kul och tidigt den morgonen så ska jag på ridläger och jag hoppas att jag kommer att få Norma eftersom att det är min favorit häst men jag blogga mer lite senare!

Puss & Kram


Olivia! <3

Hej bloggen. Idag har jag varit med Olivia och jag ska till henne nu också så jag tänkte bara gör ett snabbt blogg-inlägg. 
 
Dagen!
Idag så vaknade jag och åt frukost och sen så pratade jag med Olivia och Josefine för egentligen så skulle  jag varit med Josefine men hon mådde inte så bra så jag va med Olivia istället. När jag bestämde med olivia så gick jag till mitt rum och bytade om sen så gick jag till henne. Och nu så skulle hon äta så jag gick också hem och åt så nu ska vi träffas igen! 
 
8 dagar kvar! :D
Om 8 dagar så fyller jag år och den dagen så börjar mitt ridläger och då så är vi bara 5 st och det är jag, Hanna, Josefine, Madde och Alexandra och det slutar den 17:de och jag fyller år den 15:de så det pågår bara i 3 dagar men jag ska försöka att hinna med bloggen så mkt som möjligt! 
 
Men nu har jag inget mer att säga så ni får ha det så bra så hörs vi kanske lite senare! <3
 
Puss & Kram! <3
 
 Inte min bild men fin är den! 
Inte fin bilde, men tänk att jag har badat i detta fina vattnet! =) <3
 


Ute med...! :)

Hej bloggen. Nu är jag ute med Madde men Hilde och Matilda kommer snart... Men imorgon så ska jag va med Hilde och Nathalie.F och Nathalie ska måla min naglar så gå in på hennes blogg om du vill veta step by step och hennes blogg heter www.nathas.bloggplatsen.se men ha en bra dag!

Puss & kram! :) <3