Tora del 1 ❤️


Tora del 2 ❤️


Hoppning!

Sen igår


Sigma och jag! ❤

Här är en liten video från vad vi gjorde idag på ridningen! ❤


Hej! <3

Hej bloggen! Idag har jag varit i skolan men jag har haft ont i halsen sen i måndags tills nu så jag får se om det blir bättre eller sämre men jag hopps ju på bättre haha! Men kolla på vfm gör en sjukt cool video där som kommer upp på bloggen också men det blir bara ett kort inlägg just nu! 
 
Bilder kommer! <3
 
Puss & Kram! <3 :*
 
Detta är min månadshäst Sigma men det är mig ridlärares häst men jag ficka ha henne denna månaden + att jag ska bli..... SÖKTARE PÅ EN NY HÄST SOM HETER DIVA! <3 =) Mer bilder kommer på henne nästa vecka! <3 =)  
 
 


Lite om min dag! ❤


Skolfoto!

Hejsan svejsan! Imorgon ska vi ha skolfoto och seriöst jag blir ALDRIG bra på skolfoto mesans alla andra bara sitter där som om inget har hänt och de är så fina medans jag blir bättre på foton som jag tar själv och dom ingen annan tar på mig haha! Men skit i det nu!

Vad ska jag ha på mig?
Jo jag ska ha på mig en vit blus som det är lite silvrigt glitter uppe vid axlarna/halsen? Också ska jag ha mina //vita// converse och ett par ljusblåa byxor!

Bild kommer imorgon!

Hur ska mitt hår se ut?
Jo imorgon så ska jag gå upp rätt så tidigt eftersom att jag ska locka mitt hår med en jätte bra platt-tång men man kan använda den som en lock-tång (👈stavning) också och jag är van! Men det kommer en bild på platt/lock-tången. Men så kommer det en outfit på hela mig!

Men nu måste jag kolla på idol så vi hörs imorgon!

Puss & Kram!

JA JAG HITTADE EN BILD PÅ PLATTÅNGEN!


Nätmobbing!

Hej bloggen! Jag vet att det blir ett sent inlägg men skit i det! Jag har tänkt mkt om mobbing på nätet och det är hemskt!!! Hur kan en person utsätta en annan med att ta bilder på någon när det inte alls är lämpligt tillexempel (Nakenbilder)! Jag tänkte också på att om man är känd så blir det oftast mer hat till den personen för att den som mobbar personen är så jävla avundsjuk men nu säger jag verkligen inte att det bara är kända personer som blir utsatta men om vi tar Nellie Berntsson som jag ser upp till väldigt mkt då så bara för att hon e känd så betyder väl fan inte det att hon inte är lika mkt värd för alla ska känna sig trygga och alla är lika mkt värda! Nellie är en person som är stark men tänk er för en dag kanske hon bara lägger ner och ni FÖRSTÖR för andra!!! Men snälla tänk er för vad ni skriver på nätet till vadandra va snälla och alla ska vara glada och de ska inte behöva gå och må dåligt! Men ha det så bra!

Kram och god natt! <3

PS: dessa bilder är inte mina de är tagna från Google! :)