Här är skillnaden på mitt nya och gamla hår! 💗💗💗👍❤

Glöm inte att följa mig på instagram sveaalicia :)<3


INTE MYCKET LÄXOR JIPPI! <3

Hej bloggen, denna veckan har vi inte mycket läxor sååå skönt haha men imorgon ska jag rida för vi ska ha jenrep med gruppen inför julschowen och det ska väl bli kul och jag ska också rida på torsdag och på söndag såååå kuuuuul. Men nu ska jag lägga upp en bild från mobilen på mitt nua hår det kanske inte syns så mycket men ja lite syns det ju! ♥♥♥♥ Men vi hörs! ♥
 
Puss & Kram ♥♥♥♥♥♥
 
Bjuder på en bild också! ♥♥♥
'
SVEA! ♥♥♥


ELLINOR! <3

Hej bloggen. Snatr ska jag till min bästa kompis Ellinor och det ska bli jätte kul, vi ska åka pulka och dicka varm choklad och kolla på någon film. Imorgon ska jag till Göteborg och gå jul på liseberg med mamma pappa, min syster, hennes kille och hans föräldrar och det ska bli jätte kul! <3 =) Men jag tar lite bilder sen när vi är ute och leker lite med hennes hund kanske men jag ska försöka hinna med det. Men vi hörs.
 
Puss & Kram! <3 :*
 
Bjuder på en bild också! <3 =)
 
Ellinor! <3
Och jag som ni vet! <3 =)



längesedan

Hej bloggen. Jag vet att det var längesedan jag bloggade men det är fotfarande för att jag har JÄTTE MYCKET LÄXOR! Denna veckan tillexempel då har vi haft spanska läxa till onsdag och fredag, matteprov på torsdag (idag), engelska läxa till frdag, musik prov på fredag och en svenska sak till på fredag så nu ska jag PLUGGA! Och jag går i åk 6. Men igår (onsdags) så tonade jag mitt hår jag lägger upp bild lite senare på det! ;) Men vi hörs sen!
 
Puss och Kram! <3 :*
 
BJUDER! <3
 
Denna bilden är tagen från google och det är detta året alltså 2012! <3

 

LEDSEN! :,(

Hej bloggen är inte alls glad i så fall tvärt om jag bara gråter och då undrar ni nog varför jag gör det jo för min lilla hamster Piff mår inte alls bra han ser typ ingenting på ena ögat också går han lite vingligt så jag tror att han somnar in snart men nu ska jag sova så jag bloggar inte mer men ja där fick ni veta varför jag är ledsen!

Kram!

BJUDER PÅ EN BILD!